Утеплювач Ековата

Утеплювач Ековата

Одним із сучасних і екологічно чистих теплоізоляційних матеріалів, є утеплювач ековата. Целюлозний утеплювач застосовують в різних сферах будівництва, для утеплення приватних будинків і громадських будівель, складів і торгових приміщень, а також приміщеннях з підвищеною вологістю.

Компанія "Буд-Бум" пропонує широкий асортимент високоякісного утеплювача за цінами виробника. Більш ніж десятирічний досвід роботи в даній сфері дозволив пропонувати вам тільки кращі теплоізоляційні матеріали безпосередньо від виробників.

Склад Ековати

 
До складу матеріалу входять виключно безпечні натуральні компоненти, які повністю безпечні для людини. Ековата складається:
 
  • 81% - це найтонші волокна целюлози вторинної обробки - екологічно чистого та безпечного сировини; 
  • 9% - борна кислота. Завдяки даної речовини, ековата має антисептичні властивості, що дозволяє захистити матеріал від впливу шкідливих мікроорганізмів, зокрема, грибка; 
  • 10% - тетраборат натрію. Речовина забезпечує пожежобезпечність, знижуючи рівень горючості ековати.

Позитивні якості матеріалу

Утеплювач має свої особливості і переваги, серед них:
 
· Мінімальний витрата матеріалу;
 
· Відмінна звукоізоляція. При товщині шару всього в 1,5 см, забезпечується поглинання звуку до 9 дб. Тому матеріал особливо популярний в звукоізоляції музичних студій, стадіонів, клубів і т.д .;
 
· Екологічність і безпеку. У своєму складі, утеплювач не має шкідливих, токсичних компонентів. Тому він гіпоалергенний і безпечний для людей;
 
· Простий в монтажі, легко проникає навіть у вузькі щілини;
 
· Висока пожежна безпека;
 
· Довговічність експлуатації;
 
· Забезпечує якісну теплоізоляцію за доступною ціною.
 

Купити утеплювач Ековата в "Буд-Бум"

 
Наш інтернет-магазин пропонує вам утеплювачі нового покоління за бюджетними цінами. Наші фахівці допоможуть вам підібрати потрібний матеріал, який буде відповідати всім вашим вимогам. Застосування Ековати як утеплювач дозволить вам знизити витрати на енергоносії до 50%, зберігаючи тепло в приміщенні довгий період часу.
 
Замовити потрібні товари ви можете на нашому сайті, ми зв`яжемося з вами в найкоротші терміни, і доставимо продукцію в потрібний регіон країни.
 
Співпраця з нами - це швидко, надійно, якісно і доступно!