Утеплювач нового покоління

Утеплювач нового покоління

 Утеплювач Ековата - деревно волокнистий утеплювач (целюлоза), вперше представлений на ринку України з 2008 р

 
За структурою дуже пухкий, легкий теплоізоляційний матеріал, на 81% складається з найтонших волокон целюлози, на 10% - з антипірину, 9% - складає антисептика.
 
Такий склад і співвідношення сприяють тому, що продукт - не запалюється. Завдяки такому складу матеріал абсолютно безпечний в процесі виробництва, монтажу та подальшої експлуатації, є перевіреним на практиці ізоляційним матеріалом, що володіє довговічною, теплоізоляційною властивістю, унікальною характеристикою заповнення порожнин і надійністю безпечного застосування.
 
Він чудово захищає від шкідливого впливу канцерогенних речовин, які виділяють азбестові плити, скловата, пінопласт та ін.
 
Беручи до уваги невеликі витрати на монтаж утеплювача, хороші теплоізоляційні показники і екологічність матеріалу, вважаємо використання даного утеплювача в будівництві оптимальним на сьогоднішній день, особливо в умовах посилення вимог по теплозахисту споруд і конструкцій.
 
Щільність утеплювача 35 кг / м3. При монтажі утеплювач Ековата товщиною 200 мм по теплозахисту замінює кладку в 1,5 м цегли; а шар 200 мм утеплювача замінює шар керамзиту товщиною 80-85 см.
 
Целюлозний утеплювач Ековата - екологічно чистий і економічний теплоізоляційний матеріал. Поставляється з заводу упакованої в поліетиленові мішки, в під пресованому вигляді, займаючи в 3 рази менший обсяг, ніж в утепленій конструкції. При цьому втричі підвищується ефективність транспортування утеплювача.
 

Утеплювач Ековата застосовується:

 
- імітація снігу «Російська зима»;
 
- при будівництві нових будинків, будівель, споруд різного призначення;
 
- при утепленні перекриттів, горищ, мансард;
 
- при утепленні стін будівель будь-якої конструкції (в зовнішніх і внутрішніх стінах - каркасних, срубових, рублених, цегляних);
 
- при санації (ремонту, реконструкції) існуючих будівель, коли потрібно до утеплення без розбирання конструкцій;
 
- використання на стадії будівництва, дозволяє застосовувати полегшені конструкції, зменшити товщину стін, навантаження на фундамент і т.д.
 
Все це може знизити капітальні вкладення до 30% витрат, економія до 50% енергоносіїв, альтернативи утеплювач Ековата немає.